Webinaari Teams-yhteydellä/   ryhmälle ja yksittäiselle asiakkaalle (5-15 henkilöä) 


Koulutus suoritetaan webinaarina eli internetin kautta tapahtuvassa opetuksessa reaaliajassa. Webinaariin voi osallistua kännykällä tai tietokoneella Chrome- tai Edge-selaimella. Laitteessa tulee olla mikrofoni ja kamera sekä hyvin toimiva nettiyhteys. Koulutus sisältää käytännön harjoitteita opetuksen lisäksi.

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16t) 
Hinta 175 € (+alv 24%)/ hlö. 
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 9-15 osallistujalle: 1575€ (+alv 24%)

SPR Ensiapukurssi EA 2® (8t)
Hinta 140 € (+ alv 24%)/ hlö.
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 8-15 osallistujalle: 1120€ (+alv 24%)

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ®
Hinta 115 € (+alv 24%)/ hlö.
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 8-15 osallistujalle: 920€ (+alv 24%)

SPR Hätäensiapukurssi 4 t ®
Hinta 80 € (+alv 24%)/ hlö.
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 8-15 osallistujalle: 640€ (+alv 24%)

Jokaisen kurssin hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 17,90 € (+alv 24%)/ henkilö). Lisenssimaksulla koulutuksen järjestäjä saa käyttöoikeuden sertifioituihin Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmiin ja tavaramerkkeihin sekä koulutusmateriaalipankkiin. Koulutuksen järjestäjän käyttöoikeuteen sisältyy ensiapukoulutusten pätevyysrekisterin ylläpito ja mobiilitodistukset koulutuksen suorittaneelle. Jos haluat suorittamastasi kurssista mobiilitodistuksen lisäksi todistuskortin, on sen lisähinta 3,00 € (+alv 24%).
Kurssit vaativat toteutuakseen vähintään 5 henkilöä/ensiapukurssi. Kunkin ensiapukurssin ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä. Yksi tunti vastaa 45 minuutin opetusta. 
Kaikki koulutukset ovat sertifioitu ja saat kurssista todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. 
Kouluttaja on Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®, jolla on terveydenhuollon pohjakoulutus.
SPR ensiapukurssien sisällöt ja kouluttaja täyttää Kelan ja sairasvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa. 

Hinnat ovat voimassa vuoden 2024 loppuun. 
Suomen koulutus ja ergonomia lähettää sähköpostissa tilaajayritykselle vielä erillisen ja yksityiskohtaisen tarjouksen. Sopimus syntyy vasta sitten, kun asiakas on sen kirjallisesti hyväksynyt.

Scroll to Top