Verkkokoulutus itsenäisesti/ ryhmälle ja yksittäiselle asiakkaalle. Jatkuva osallistumismahdollisuus.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® 
Hinta 54 € (+alv 24%)/ hlö.

SPR Hätäensiapukurssi 4 t ®
Hinta 40 € (+alv 24%)/ hlö.

Jokaisen kurssin hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 17,90 € (+alv 24%)/ henkilö ja verkkokoulutusmaksu. Verkkokoulutusmaksun osuus SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® osalta on 30 €/ (+alv 24%) henkilö ja   SPR Hätäensiapukurssi 4 t ®   osalta 25 €/ (+alv 24%) henkilö. Lisenssi- ja verkkokoulutusmaksulla koulutuksen järjestäjä saa käyttöoikeuden sertifioituihin Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmiin ja tavaramerkkeihin sekä koulutusmateriaalipankkiin. Koulutuksen järjestäjän käyttöoikeuteen sisältyy ensiapukoulutusten pätevyysrekisterin ylläpito ja mobiilitodistukset koulutuksen suorittaneelle. Jos haluat suorittamastasi kurssista mobiilitodistuksen lisäksi todistuskortin, on sen lisähinta 3,00 € (+alv 24%).

Kaikki koulutukset ovat sertifioitu ja saat kurssista todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. 
Kouluttaja on Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®, jolla on terveydenhuollon pohjakoulutus.
SPR ensiapukurssien sisällöt ja kouluttaja täyttää Kelan ja sairasvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa. 

Hinnat ovat voimassa vuoden 2024 loppuun. 
Suomen koulutus ja ergonomia lähettää sähköpostissa tilaajayritykselle vielä erillisen ja yksityiskohtaisen tarjouksen. Sopimus syntyy vasta sitten, kun asiakas on sen kirjallisesti hyväksynyt.

Scroll to Top