Verkkokoulutus itsenäisesti ja webinaari Teams-yhteydellä/ ryhmälle ja yksittäiselle asiakkaalle (5-15 henkilöä)

Puolet koulutuksesta suoritetaan itsenäisesti verkossa ja puolet webinaarina eli internetin kautta tapahtuvassa opetuksessa reaaliajassa. Verkkokoulutusosuus tulee olla suoritettuna ennen webinaariin osallistumista. Webinaariin voi osallistua kännykällä tai tietokoneella Chrome- tai Edge-selaimella. Laitteessa tulee olla mikrofoni ja kamera sekä hyvin toimiva nettiyhteys. Koulutus sisältää käytännön harjoitteita opetuksen lisäksi.

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16t). 
Hinta  130€ (+alv 24%)/ hlö. 
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 11-15 osallistujalle: 1430 € (+alv 24%)

SPR Hätäensiapukurssi 8 t ®. 
Hinta 90 € (+alv 24%)/ hlö.
Tilaajayrityksen ryhmähinta-alennus 11-15 osallistujalle: 990€ (+alv 24%)

Jokaisen kurssin hintaan lisätään koulutuslisenssimaksu 17,90 € (+alv 24%)/ henkilö ja yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusmaksu. Yhdistelmäkoulutusten verkkokoulutusmaksun osuus  SPR Ensiapukurssi EA 1®   osalta on 30 €/ (+alv 24%) henkilö ja  SPR Hätäensiapukurssi 8 t ® osalta 15 €/henkilö (+alv 24%). Lisenssi- ja verkkokoulutusmaksulla koulutuksen järjestäjä saa käyttöoikeuden sertifioituihin Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmiin ja tavaramerkkeihin sekä koulutusmateriaalipankkiin. Koulutuksen järjestäjän käyttöoikeuteen sisältyy ensiapukoulutusten pätevyysrekisterin ylläpito ja mobiilitodistukset koulutuksen suorittaneelle Jos haluat suorittamastasi kurssista mobiilitodistuksen lisäksi todistuskortin, on sen lisähinta 3,00 € (+alv 24%).
Kurssit vaativat toteutuakseen vähintään 5 henkilöä/ensiapukurssi. Kunkin ensiapukurssin ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä. Yksi tunti vastaa 45 minuutin opetusta. 
Kaikki koulutukset ovat sertifioitu ja saat kurssista todistuksen seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. 
Kouluttaja on Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK®, jolla on terveydenhuollon pohjakoulutus.
SPR ensiapukurssien sisällöt ja kouluttaja täyttää Kelan ja sairasvakuutuslain edellytykset työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpidosta osana työterveys- ja työsuojelutoimintaa. 

Hinnat ovat voimassa vuoden 2024 loppuun. 
Suomen koulutus ja ergonomia lähettää sähköpostissa tilaajayritykselle vielä erillisen ja yksityiskohtaisen tarjouksen. Sopimus syntyy vasta sitten, kun asiakas on sen kirjallisesti hyväksynyt.

Scroll to Top