Työpaikkaohjaajakoulutuksen perustietopaketti 2h

Sisältö:

Työpaikkaohjaajakoulutuksella saat tukea ja työvälineitä ammatillisen koulutuksen työelämässä oppimisen ohjaukseen. Koulutuksen jälkeen tiedät mistä löydät ammatillisten tutkintojen perusteet sekä ammattitaitovaatimukset, mitä tarkoitetaan henkilökohtaistamisella ja kuinka opiskelijan arviointi suoritetaan.

Koulutuksessa käydään läpi työpaikkaohjaajan, esimiehen, opettajan ja opiskelijan roolit työelämässä oppimisessa. Saat tietoa myös työelämässä oppimisen ja sen ohjaamisen keskeisistä materiaaleista.

Koulutus tilaajayrityksen tiloissa tai Teams-yhteydellä. Hinta yhteensä 400 € (+ alv 24% )/2h.

Osallistujien ryhmäkoko voi olla enintään 15 henkilöä. Yksi tunti vastaa 45 minuutin opetusta.

Kouluttajan matka-,majoitus- ja päivärahakulut veloitetaan valtion matkustussäännön mukaisesti.

Hinnat ovat voimassa vuoden 2024 loppuun.

Suomen koulutus ja ergonomia lähettää sähköpostissa tilaajayritykselle vielä erillisen ja yksityiskohtaisen tarjouksen. Sopimus syntyy vasta sitten, kun asiakas on sen kirjallisesti hyväksynyt.